Fotograf Peter Dahlerup har brugt sommerferien på at lave to nye hjemmesider som supplement til den eksisterende www.dahlerup.dk som er firmaets basis hjemmeside.

Du sidder nu med www.weddings.dk åben, og den hjemmeside henvender sig til private som skal giftes og vil have taget dejlige spændende bryllupsbilleder af en anerkendt fotograf. Peter Dahlerup var først i Nordsjælland til at lave designede bryllupsbøger, og vandt da også titlen “Nordisk Mester i Bryllupsfotografi” i Scandinavian Open i 2003.

Foruden bryllupsfoto indeholder denne hjemmeside også portrætfoto og familiefoto med alt hvad dette indebærer. Man kan hos Peter Dahlerup Fotografi få løst alle fotografiske opgaver.

www.weddings.dk er altså hjemmesiden til private.

www.firmafotografen.dk er som navnet antyder Peter Dahlerups tilbud til alle virksomheder. Peter Dahlerup har stor erfaring i billeder til erhverv og han laver billeder til alle formål. Fotograf Peter Dahlerup har et slogan, at han “kommer overalt”, og det skal forstås både geografisk og overalt i samfundet. Den ene dag står han på de bonede gulve på Fredensborg Slot og fotograferer kongelige og kendte , og den næste dag står han i en mørk varmekælder på Indre Nørrebro i København og laver industrifoto.