Newborn

Bump to Baby siger de i England

Newborn –  Bump to Baby som de siger i England – Gravid fotografering – Baby fotos …

Newborn er det nye sort. Vi har det i Danmark med at tilføje nye smarte ord, men egentlig dækker det engelske udtryk “Bump to Baby” ganske godt. Gravid fotografering og så det der kommer ud af graviditeten.

Gravid fotografering kan enten ske i det varme studie med eller uden tøj eller i mere eller mindre undertøj, alt efter dit eget ønske. Du kan selvfølgelig have kæreste, mand eller en veninde med som supporter. Du kan også få taget billederne i naturen, og det sker selvfølgelig på et så et diskret sted som muligt.

Når barnet er kommet til verden anbefaler vi en Newborn fotografering, hvor der højst må være gået 12 dage fra fødslen. Der får du de helt spæde udtryk, og barnet kan stadig ligge i foster stilling krøllet helt sammen med benene under sig.

Newborn fotografering kan tage  lidt længere tid end en almindelig fotografering, da man ofte skal både have billedet med et sovende barn og et billede med øjnene åbne. Nyfødte børn sover godt nok meget, men når de flyttes ind i studiet og vågner, så skal de ammes, og så skiftes og så fotograferes og så falde i søvn igen. Newborn fotografering sker i trygge rammer i vores dejligt varme studie.

Når du er startet med en Newborn fotografering, så anbefaler vi vores populære måneds fotografering, hvor du kommer i alt 12 gange med din baby, så du får hele barnets første leveår i billeder. Det normale er at man samler billederne i et lille album, så du måned for måned bygger ud med det nyeste billede. Og så er et friskt billede af den nye lille baby i familien altid en kærkommen gave til bedsteforældrene.

Uanset om det er Newborn fotografering af babyen eller gravid billeder af din flotte mave, så tager vi alle de billeder som der er behov for plus lidt ekstra. Derefter uploades billederne som prøver i et lukket system, som kun du får adgang til med et password. Her kan du sammenligne og se billederne både i farve og i sort/hvid og så kan du vælge ud i ro og mag derhjemme uden stress.

Billederne redigeres og efterbehandles så professionelt og leveres i print på papir, på lærred eller digitalt som filer. Køber du billeder som print kan du ganske gratis få leveret billeder til Facebook.

Newborn fotografering og gravid fotos skal bestilles – men da en fødsel ikke altid rammer en bestemt dato, så er vi fleksibel med ændringer af tiden.

Newborn og Gravid fotografering bestilles på mobil 21602991

newborn-baby-girl-fotograf-Peter-Dahlerup mom-and-dad-holding-baby-girl-photographer-Peter-Dahlerup gravid-mave-close-up-fotograf-Peter-Dahlerup gravid-kvinde-nyder-solen-fotograf-Peter-Dahlerup gravid kvinde med kjole fotograf Peter Dahlerup glad-gravid-kvinde-poserer-fotograf-Peter-Dahlerup Bump-to-Baby-category-photographed-by-Peter-Dahlerup baby-newborn-little-girl-photographer-Peter-Dahlerup baby-i-fars-arm-fotograf-Peter-Dahlerup baby-foto-hos-Peter-Dahlerup baby-der-kravler-fotograf-Peter-Dahlerup baby-der-griner baby-close-til-farmand-fotograf-Peter-Dahlerup baby-boy-is-laughing-photo-by-Peter-Dahlerup baby-boy-in-black-and-white-by-Peter-Dahlerup baby newborn fotograf Peter Dahlerup

newborn-baby-photographer-Peter-Dahlerup