COPYRIGHT Peter Dahlerup Fotografi - call 0045 21602991

Newborn og gravid

newborn babyfoto portrætfotograf Peter Dahlerup med studie i Fredensborg fotograf i Nordsjælland og København

Newborn og Gravidbilleder galleri med flere nye billeder

Newborn er det nye sort. I England siger man Bump to Baby Photo og det engelske udtryk Newborn har nu vundet førstepladsen som betegnelsen for billeder af nyfødte. Du skal lave en aftale med os men selve tidpunktet afhænger af fødslen, så den endelige dato aftaler vi med en fleksibel margin.

Newborn fotograferingen foregår i det varme studie, hvor du har tid til at amme, skifte og nusse din baby, for det mest optimale er både billeder hvor baby sover og hvor baby ligger med åbne øjne.

Lige som med gravid fotografering så kan du med Newborn fotografering have din kæreste, din veninde eller en anden supporter med til at støtte dig.

Når du er startet med en Newborn fotografering, så anbefaler vi vores populære måneds fotografering, hvor du kommer hver måned og får taget et nyt billede i hele barnets første leveår. Billederne samler du i et flot album. Og så er et friskt billede af den nye lille baby i familien altid en kærkommen gave til bedsteforældrene.

Uanset om det er Newborn fotografering af babyen eller gravid billeder af din flotte mave, så tager vi alle de billeder som der er behov for plus lidt ekstra. Derefter uploades billederne som prøver i et lukket system, som kun du får adgang til med et password. Her kan du sammenligne og se billederne både i farve og i sort/hvid og så kan du vælge ud i ro og mag derhjemme uden stress.

Billederne redigeres og efterbehandles så professionelt og leveres i print på papir, på lærred eller digitalt som filer. Køber du billeder på print, så kan du gratis få billeder til din Facebook.

Newborn fotografering og gravid fotos skal bestilles – men da en fødsel ikke altid rammer en bestemt dato, så er vi fleksibel med ændringer af tiden.

Newborn og Gravid fotografering bestilles på mobil 21602991

newborn-baby-photographer-Peter-Dahlerup newborn-baby-girl-fotograf-Peter-Dahlerup mom-and-dad-holding-baby-girl-photographer-Peter-Dahlerup gravid-mave-close-up-fotograf-Peter-Dahlerup gravid kvinde med kjole fotograf Peter Dahlerup Bump-to-Baby-category-photographed-by-Peter-Dahlerup baby-newborn-little-girl-photographer-Peter-Dahlerup baby-i-fars-arm-fotograf-Peter-Dahlerup baby-foto-hos-Peter-Dahlerup baby-der-kravler-fotograf-Peter-Dahlerup baby-der-griner baby-close-til-farmand-fotograf-Peter-Dahlerup baby-boy-is-laughing-photo-by-Peter-Dahlerup baby-boy-in-black-and-white-by-Peter-Dahlerup

gravid-kvinde-nyder-solen-fotograf-Peter-Dahlerup pregnant-woman-in-black-and-white-photographer-Peter-Dahlerup glad-gravid-kvinde-poserer-fotograf-Peter-Dahlerup baby newborn fotograf Peter Dahlerup