Fotograf info

Velkommen hos weddings.dk som drives og ejes af Peter Dahlerup Fotografi, der med 25 år som selvstændig fotograf har stor erfaring. Se også www.dahlerup.dk  – her finder du masser af inspiration til digitale billeder og fotobøger til både private og firmaer. Peter Dahlerup har studie lidt uden for selve Fredensborg by på en bondegård med dejligt fotogent miljø og masser af plads i det store studie indendørs. Både som bryllupsfotograf og firmafotograf kommer Peter Dahlerup overalt i Danmark, men selvfølgelig er det mest som fotograf i Nordsjælland og København. Peter Dahlerup har en stor berøringsflade og som institutionsfotograf har han stor børnetække, når han laver børnefoto i konceptet “Luksus til lavpris”.

Som bryllupsfotograf kommer Peter Dahlerup overalt i Danmark og Skåne. Peter Dahlerup var den første fotograf i Nordsjælland, som lavede et design album med bryllupsbilleder, som vi alle kender det i dag som en digital bryllupsbog. I Scandinavian Open blev Peter Dahlerup fra Fredensborg således kåret som intet mindre end “Nordisk Mester i Bryllupsfotografi” i en hel bryllupsserie.

Som firmafotograf laver Peter Dahlerup masser af produktbilleder, katalog billeder, firmaprofil billeder, modefoto og reportagefoto, og han færdes den ene dag på de bonede gulve i Kongehuset for den næste dag at lave industrifoto i en varmekælder på Nørrebro i København. Peter Dahlerup har også gennem tiderne lavet en del luftfotos. Peter Dahlerup arbejder udelukkende som freelancefotograf, og han kan således bookes til alle typer opgaver i alle typer virksomheder.

Er du interesseret i fotografering til en virksomhed kan du med fordel se den nye hjemmeside med billeder til erhverv på www.firmafotografen.dk

Ring direkte til Peter Dahlerup på mobil 21602991 eller brug formularen på KONTAKT siden til at lave en forespørgsel på din næste fotoopgave.

Peter Dahlerup er kendt for at være kvik, kreativ, fleksibel og laver et super godt fotografisk produkt til en fair pris.

Peter Dahlerup er medlem af Dansk Fotografisk Forening DFF og Dansk Journalistforbund og har Internationalt Pressekort.

Peter Dahlerup er også medlem af Art Studio, som er en forening for professionelle portrætfotografer i Danmark.

Peter Dahlerup er også optaget i SWPP, som er Society of Wedding and Portrait Photographers i England.

Peter Dahlerup er kendt i branchen for altid at være velklædt og optræder høfligt og diskret – her ses fotograf Peter Dahlerup på arbejde ved rød løber som officiel fotograf ved Danish Beauty Award, som denne gang blev afviklet i Wallmans i Cirkusbygningen i København.

FB DBA fotograf Peter Dahlerup på arbejde