Tilbud på flotte og søde konfirmand billeder hos den

professionelle portrætfotograf i Fredensborg

konfirmand-tilbud på billeder fra portrætfotograf i Fredensborg Peter Dahlerup

Billeder fra Peter Dahlerup er slet ikke så dyre som det ser ud.

Konfirmand-tilbud på billeder 2023:

Det koster kun 695,- kr. for 3 stk. forskellige billeder - enten 13x18 printet eller digitale filer.

Det koster kun 499,- kr. for en Konfirmand-tilbud foto pakke - mange ens billeder 

Du skal ikke undvære de impulsive iPhone billeder og selfies med vennerne, men rigtig flotte billeder fra din konfirmation er noget, du ikke må snydes for. Det er lidt synd når alle sejl er sat med lækkert tøj og håret sat, at mor eller far snupper et billede med mobilen.

Det koster kun 695,- kr. for 3 stk. 13x18 billeder eller digitale filer … book nu på 21602991

Konfirmand-tilbud på billeder kan være 3 forskellige optagelser leveret i 13x18 cm - hurtigt, nemt og billigt. Du kan få både de sjove og de klassiske billeder, og du vælger selv om det skal være i farve eller i sort/hvid. Du vælger ud online og får bagefter mulighed for at købe forstørrelser til mor og far og takkekort. Du kan også få billederne digitalt og selv printe dem - husk at du får GRATIS billeder til Facebook når blot du tagger Peter Dahlerup, når du lægger billederne ud.

Konfirmand-tilbud på billeder kan også være 8 forskellige forstørrelser i et smukt album - stadig til en god pris.

Optagelse og bog med 8 billeder i 13x18 cm koster 2995,- kr. - hvis jeg må bruge et par billeder til min markedsføring

er prisen kun 2495,- kr. incl. moms

 

"OFF the DAY Photo Shoot" er vores meget populære tilbud på konfirmation fotos som tages på en anden dag end selve din  konfirmation, hvor der er et stramt program. Optagelse og 8 udvalgte billeder i et smukt sort album koster så kun 1995,- kr. incl. kørsel i Fredensborg Kommune. 

Med "OFF the DAY Photo Shoot" kan man vælge en særlig location og en dag med fint vejr og god tid.

konfirmand-tilbud på billeder fra portrætfotograf i Fredensborg Peter Dahlerup  konfirmand-tilbud på billeder fra portrætfotograf i Fredensborg Peter Dahlerup

konfirmand-tilbud på billeder fra portrætfotograf i Fredensborg Peter Dahlerup konfirmand-tilbud på billeder fra portrætfotograf i Fredensborg Peter Dahlerup konfirmand-tilbud på billeder fra portrætfotograf i Fredensborg Peter Dahlerup konfirmand-tilbud på billeder fra portrætfotograf i Fredensborg Peter Dahlerup konfirmand-tilbud på billeder fra portrætfotograf i Fredensborg Peter Dahlerup konfirmand-tilbud på billeder fra portrætfotograf i Fredensborg Peter Dahlerup konfirmand-tilbud på billeder fra portrætfotograf i Fredensborg Peter Dahlerup konfirmand-tilbud på billeder fra portrætfotograf i Fredensborg Peter Dahlerup konfirmand-tilbud på billeder fra portrætfotograf i Fredensborg Peter Dahlerup konfirmand-tilbud på billeder fra portrætfotograf i Fredensborg Peter Dahlerup