Både sjov og klassisk fotografering

Både sjov og klassisk fotografering – og slet ikke så dyrt som det ser ud ….!

Konfirmationerne er nu i fuld gang og har du ikke lige fået de rigtige billeder med onkels nye kamera eller mors smart phone, så er det bare med at få booket et “OFF the DAY Photo Shoot” hos Peter Dahlerup Fotografi på 21602991.

Mange mener at en smartphone kan klare billederne, men de rigtige konfirmand billeder, hvor komposition og lys og det rigtige udtryk er i orden, bør du overlade til den professionelle fotograf.

Se billeder her

Konfirmand fotografering

Brug så din smartphone flittigt til festen derhjemme for der kommer den til sin ret.

Når gæsterne er gået, gaverne pakket ud, maden spist og de sidste sjatter er drukket, så bliver det hverdag igen, og så vil din konfirmand søn eller datter sætte pris på nogle flotte billeder fra sin store dag. Tænk på at det at være konfirmand er det første store øjeblik med familien i kirken siden dåben, og i de fleste familier  bliver en konfirmand både klædt pænt på, får sat hår og får en fin fest … så skulle et flot billede da lige sætte prikken over i´et – og det er slet ikke så dyrt, som det ser ud.

Peter Dahlerup Fotografi har stor succes med “OFF the DAY Photo Shoot” som henvender sig til ALLE konfirmander, som kan få en times fotografering i godt vejr på en udvalgt location i Fredensborg Kommune (… og ellers mod tillæg for kørsel) med en sort mappe med 8 forskellige billeder til

kun 1995,- kr.

NB 

Alle købte billeder hos Peter Dahlerup Fotografi kan man rekvirere gratis til brug på Facebook 

Bestil tid til fotografering på 21602991 – husk at vi fotograferer også hele eller dele af familien efter jeres ønsker.