Familiefotografering

[heading animated=fadeInUpSlight headingstyle=”compact” customfontweight=”” customfontsize=”” titlebottomspace=”” button_url=”” button_text=”” marginbottom=”0″ width=”” descstyle=”none” description=”

Familiefotografering ring 21602991

Peter Dahlerup Fotografi

” top=”0″ bottom=”32″ size=”1″ title=”Familiefotografering” subtitle=”bryllup – gravid – newborn – konfirmand – portræt” titlecolor=”” subtitlecolor=”” align=”center”]

[thumbnails effect=”default” style=”wall-grid” linktype=”lightbox” like=”no” filterall=”All” gutter=”{{gutter}}” filter=”none” columns=”3″ format=”landscape” title=”true” pb_image_ids=”786,785,461,783,782,462,784,779,778,777,776,552,551,464,463,460,442,441,439,324,323,322,321,319,320,318,317,234,226,223,1630,1641,2033″ description=”true”]

[textbox animated=”none” border_size=1 border_style=solid border_color= background_color=”” text_color=”” padding_sides=”0″ padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ margin_sides=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]

Familiefotografering i studie, naturen eller til festen

Familiefotogarfering til fester – ja for mange ældre har alt hvad de skal bruge af materielle goder og ønsker sig derfor ofte et rigtigt familiebillede.

Når hele familien er samlet til fest så book fotograf Peter Dahlerup til at tage et flot familiebillede af hele selskabet, når nu alle har håret sat og er i det fine tøj og i festhumør. Det koster ikke ekstra at få fotograferet de enkelte små familier, når først udstyret er sat op. Man betaler så kun for de billeder man bestiller.

Familiefotografering bør ske i starten inden man går til bords hvor der er mest ro og inden man får røde kinder af den vin der bliver serveret. Det er nemmest at arrangere der for fotograf Peter Dahlerup kommer i god tid og sætter udstyret klar, så selve fotograferingen kan afvikles så hurtigt og gnidningsløst som muligt.

Familiefotografering tager cirka en halv time og det aftales på forhånd med køkkenet og værten hvad tid man skal være færdig. Fotograf Peter Dahlerup har stor erfaring i familiefotograferinger og har gennem årene været mange steder. Fotograf Peter Dahlerup er et sikkert valg til enhver fotografisk opgave.

 

 [/textbox]

[textbox animated=”none” border_size=1 border_style=solid border_color= background_color=”” text_color=”” padding_sides=”0″ padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ margin_sides=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″]

Familiefotografering i “Kræsne købere” på TV3

Portrætfotograf Peter Dahlerup fra Fredensborg var hyret af produktionsselskabet til at fotografere Jacki-Lee Navaro og hendes daværende mand Niels i Bagsværd til et afsnit af  “Kræsne købere” på TV3.

“Kræsne købere” vælger portrætfotograf Peter Dahlerup for at få det helt rigtige familiebillede i kassen med den sikkerhed som en erfaren professionel fotograf som Peter Dahlerup besidder. Mange års erfaring med at posere familier og hurtigt sætte sig ind i mulighederne på fremmede locations gør fotograf Peter Dahlerup til et sikkert valg.

Kræsne købere vil have det bedste af det bedste men samtidig vil de ikke betale en formue – det er netop derfor de har mange penge. Derfor vælger de portrætfotograf Peter Dahlerup som deres foretrukne familiefotograf.

Familiefotografering bliver bedst hvis I koordinere tøjet og holder det ens i farver – gerne sort – hvide som f.eks. hvide bluser og sorte bukser. Mange farver gør det spraglet at se på, og der anbefaler vi ofte sort/hvide billeder. Vælg enten alle at have bare arme eller helst alle at have lange ærmer i blusen eller skjorten. Husk at være vel udhvilet og mød op med ønsket om at bidrage til et godt billede – også selv om du helst var fri.

Når en familiefotografering er overstået så skal der vælges et billede til forstørrelse. Her skal man lytte til den professionelle portrætfotograf Peter Dahlerup, som vejleder Jer. Man skal være glad for at se på billedet i mange år og det bliver man ved at vælge en fotograf med erfaring.

Ring og hør nærmere hos fotograf Peter Dahlerup på 21602991[/textbox]