Fotos gør forskellen – få taget de rigtige fotos hos fotograf Peter Dahlerup

 

Fotos taget med green-screen kan illudere en situation fra det virkelig liv - taget i studiet hos fotograf Peter Dahlerup

Fotos taget med green-screen kan illudere en situation fra det virkelig liv – taget i studiet hos fotograf Peter Dahlerup

Fotos gør ofte forskellen mellem fiasko og succes når det gælder hjemmesider. Er du nystartet eller allerede kommet i gang med et firma og bare aldrig har fået lavet de rigtige fotos så send en besked eller ring og aftal en uforpligtende samtale om mulighederne.

Vores gamle tilbud om 5 fotos incl. arbejdsløn og moms er stadig kun 995,- kr.

Skal du skille dig ud fra mængden når du sender et hav af ansøgninger så prøv at peppe dit CV og din ansøgning op med nye flotte og spændende fotos, der viser hvem du er.

Mariannes historie:

Marianne havde sendt over 200 ansøgninger og havde været til nogle få samtaler men uden held. Nogle af interviewerne til jobsamtalerne havde givet Marianne det råd, at få taget nye fotos, for det der var på det gamle CV viste slet ikke hvilken levende person hun i virkeligheden er.

Marianne ringede til fotograf Peter Dahlerup for at få taget nye fotos. Fotograf Peter Dahlerup spurgte som altid hvad billederne skal bruges til for at yde den bedste service. I studiet startede man op med et klassiske portræt på blå baggrund, som er den man ofte bruger på fotos, hvor personen skal udstråle autoritet, troværdighed og ærlighed.

Fotograf Peter Dahlerup interviewede Marianne og spurgte ind til hendes kompetancer, som hun gerne ville vise gennem de fotos, de nu skulle tage. Marianne sagde, at hun var god til at have flere bolde i luften samtidig, så det lavede de et billede af. Marianne sagde også, at hun er den rigtige kontor blæksprutte der både kan skrive på pc og tale i telefon samtidig. Med fotograf Peter Dahlerups nye Chroma Key system lavede de et billede med Marianne i et kontor miljø men taget i studiet. Marianne fortalte, at hun har smil helt ud gennem telefon røret, så det blev så det sidste billede.

Marianne blev så glad for sine fotos, at hun vil anbefale fotograf Peter Dahlerup til alle hun møder på sin vej.

Marianne kom af med 995,- kr. for sine fotos.

 

FB Marianne Laubacher kontorassistent profilfoto fotograf Peter Dahlerup Firmafotografen M1373