COPYRIGHT Peter Dahlerup Fotografi - call 0045 21602991

Fotografen Peter Dahlerup

Fotografen Peter Dahlerup har stor erfaring og er derfor den rette til din fotoopgave. Samtidig er fotograf Peter Dahlerup kreativ, dygtig og en sympatisk mand med stor indlevelses evne.

Her får du godt håndværk til en fair pris.

Fotografen Peter Dahlerup har studie i Fredensborg i Nordsjælland men kommer overalt på Sjælland og især i København - info på 21602991
Fotografen Peter Dahlerup har studie i Fredensborg i Nordsjælland men kommer overalt på Sjælland og især i København – info på 21602991

Fotografen Peter Dahlerup laver alle former for billeder til erhverv – ring på 21602991 eller besøg den specielle hjemmeside for erhverv Firmafotografen

Fotografen Peter Dahlerup er kåret til “Nordisk Mester i Bryllupsfotografi” med en hel bryllupsserie. Som portrætfotograf løser Peter Dahlerup fotografiske opgaver overalt i samfundet og overalt i Danmark. Fotografen har sit studie imellem Hørsholm og Fredensborg men kommer også gerne ud til kunderne i såvel private hjem som i firmaerne.

Portrætfotograf dækker over alt fra newborn billeder over alle former for børnefotos – både dem i studiet og dem i institutionerne – børnehavefotos under temaet Luksus til Lavpris fordi Peter Dahlerup lave de samme flotte billeder med sjæl og stemning og på samme dyre fotopapir i børnehaven som han gør det i studiet. Fotografen Peter Dahlerup er kendt for at levere et 1. klasses produkt til en fair pris og selv om der er rabat pakker, så er der ikke købetvang men frit valg på alle hylder.

Portrætfotograf gælder også familiebilleder som er kommet i høj kurs igen. I firmaer kalder man det for gruppefoto, og i firmaerne får man ofte også taget portrætbilleder til hjemmesiden og til adgangskort. I studiet tager fotografen Peter Dahlerup masser af pasfotos og billeder til hjemmesider og billeder til LinkdIn og Facebook og billeder til datingsider.

Peter Dahlerup har stort studie med handicap venlig port hvis dette er nødvendigt. Studiet er indrettet funktionelt med både hvid væg til store grupper, hvid væg til pasfotos og portrætter til ID-kort og LindIn, stor afstand til store malede baggrunde til helfigur billeder – både med flash og med fastlys. Endelig er Peter Dahlerup ekspert i green-screen, hvor han som portrætfotograf kombinerer studiet og lyset der med en anden baggrund, som underbygger billedet og giver det dybde. Green-screen billeder anvendes ofte hvis kunden gerne vil ses i noget naturligt miljø men ikke har tid eller penge til at få fotografen ud på det pågældende sted.

Som bryllupsfotograf har Peter Dahlerup stor erfaring og har i sine mange år oplevet så mange ting, at han er dus med alle situationer. Erfaring er ikke altid nok så fotografen Peter Dahlerup videreudvikler sig gennem kurser og deltager i seminarer med store udenlandske bryllupsfotografer for derigennem at få ny inspiration og følge de nye trends.

Portrætfotograf og bryllupsfotograf er nært beslægtet og med sin erfaring fra den røde løber og andre mode arrangementer har Peter Dahlerup også den rette erfaring at bygge på til årets store fester. Fotografen Peter Dahlerup møder altid velklædt og med en naturlig indlevelse optræder han super professionelt ved ethvert arrangement.

Fotografen Peter Dahlerup er specialist i konferencer og kongresser som skal følges og dokumenteres med flotte billeder til både hjemmesider og plakater og nye brochurer. Peter Dahlerup Fotografi er specialist i alle former for billeder til erhverv – ring på 21602991