COPYRIGHT Peter Dahlerup Fotografi - call 0045 21602991

Fotograf til bryllup

Fotograf til bryllup i Nordsjælland og København

Fotograf til bryllup Peter Dahlerup fra Fredensborg blev i 2003 kåret til “Nordisk Mester i Bryllupsfotografi” i Norge.

Når professionelle bryllupsfotografer dyster så er det normalt et enkelt billede man bedømmer. Men i denne konkurrence for professionelle fotografer fra hele Norden skulle bryllupsfotograferne lave et komplet færdigt album med en hel bryllupsfotografering.  Fotograf til bryllup i Nordsjælland greb det således an:

Gilleleje Badehotel ringede torsdag eftermiddag og bookede fotograf Peter Dahlerup til en bryllupsfotografering i Gilleleje Kirke om fredagen. Brudeparret var bosiddende i Schweitz og manden var fra Danmark og bruden var designer fra Østrig. De havde et enkelt vennepar med til brylluppet i den lille kirke i Gilleleje.

Efter vielsen og billeder udenfor kirken kørte hele selskabet til klitterne på Hornbæk Strand for t drikke champagne. Bryllupsfotograf Peter Dahlerup udnyttede de dejlige omgivelser med en frisk dansk blæst til at lave smukke billeder i klitterne og på stranden.

Som den første i Nordsjælland lavede fotograf til bryllup Peter Dahlerup et stort designet album med flere billeder på hver side. Albummet var lavet i børstet aluminium og vandt således den eftertragtede pris. Siden da er der kommet mange varianter men netop de designede bryllupsbøger har været en stor succes for brudepar hos fotograf Peter Dahlerup.

 

Fotograf til bryllup Peter Dahlerup har fotograferet bryllupper mange steder i Danmark og i Skåne
Solen brager ned i april på Kronborg Slot, hvor der altid er mange turister, så med en hurtig instruktion fik hjælpere og brudepar at vide, hvad fotograf til bryllup Peter Dahlerup havde tænkt sig for at billedet skulle blive perfekt og naturligt

Fotograf til bryllup Peter Dahlerup tilbyder en bryllupsbog med designede sider som klart er blevet en bestseller og hos bryllupsfotograf Peter Dahlerup er det ofte det produkt man vælger. Enten en bryllupsbog med flotte designede sider og filer til privat brug eller også kun filerne er de yderpunkter der sælges mest af. Se eksempler på bryllupsbog her.

Men I kan selvfølgelig også købe løse print eller digitale filer eller et klassisk album med billeder.

Se mange forskellige billeder fra fotograf til bryllup Peter Dahlerup her i galleriet for bryllupsfoto

Mange amatører sælger bryllupsfotografering på kvantitet i stedet for kvalitet og selv om det oftest er uden moms og pengene i lommen, så er det farligt at gamble med denne vigtige dag, som ikke bare kan gøres om. Kom til en gratis samtale i studiet og få en snak i ro og mag og se en masse album og eksempler og få et godt tilbud på netop Jeres bryllupsfotografering.

Erfaren bryllupsfotograf Peter Dahlerup kommer overalt

Fotograf til bryllup Peter Dahlerup har både masser af erfaring og masser af ny viden og indsigt i tidens trend. Ved deltagelse i workshops og kurser med de allerdygtigste udenlandske fotografer holder Peter Dahlerup sig opdateret.

Fotograf til bryllup Peter Dahlerup har reddet flere brudepar som var blevet snydt af deres oprindelige fotograf som enten ikke mødte op til tiden eller ikke leverede den rigtige vare. Brudeparret havde lagt brudebuketten i køleskabet og hoppede i tøjet igen, og så lavede fotograf Peter Dahlerup de skønneste bryllupsbilleder.

Som erfaren bryllupsfotograf har man altid aftalt en plan B til de officielle bryllupsbilleder hvis nu himmel og hav står i ét og man ikke kan være ude. En gang var Peter Dahlerup i Sorgenfri Slotshave med et brudepar, hvor gommen havde haft kontakt med DMI som sagde at der nok kom en enkelt byge men det hurtigt ville klare op igen. Midt i bryllupsfotograferingen åbnede Vor Herre for sluserne og alt blev oversvømmet af et skybrud lige præcist der i området, hvor flere veje blev så oversvømmet at nogle gæster først kom frem senere på aftenen.

Fotograf til bryllup Peter Dahlerup i Fredensborg kommer også i København og på hele Sjælland
Der kom et overraskende skybrud som hverken brudepar eller fotograf til bryllup Peter Dahlerup glemmer – men billederne blev perfekte

Fotograf til bryllup Peter Dahlerup hastede ind i sin bil og brudeparret i deres og så gik turen til Frilandsmuseets Restaurant, hvor briller og kameraer blev tørret – og så fortsatte man bryllupsfotograferingen indendørs med stor succes. Brudeparret blev slet ikke våd for de havde en stor paraply, men fotografens bil var to dage om at tørre på sæderne.

Bryllupsfotograf Peter Dahlerup har fotograferet bryllupper i såvel Kolding og Sydsverige selv om Nordsjælland og København er hovedområdet. Fra studiet i Fredensborg kører vi gerne ud og i flæng kan nævnes Tisvildeleje, Asserbo, Frederiksværk, Kregme, Skibby, Skovens Kirke, Jægerspris, Store Rørbæk, Hillerød, Gilleleje, Valby, Esbønderup, Hornbæk, Munkerup, Helsingør, Snekkersten, Espergærde, Humlebæk, Nivå, Kokkedal, Fredensborg, Rungsted, Hørsholm, Farum, Høsterkøb, Bistrup, Søllerød, Østerbro, Frederiksberg, Christiansborg, Holmens Kirke og mange flere. Se f.eks. her billeder fra et bryllup i Sydfrankrig hvor fotograf-bryllup Peter Dahlerup har lavet en heldagsfotografering

Når musikken er slukket, maden spist, vinen drukket og gæsterne er gået, så er det de næste mange år at I skal mindes og genopleve Jeres bryllupsdag med de dejlige billeder fra fotograf til bryllup Peter Dahlerup. Ring på 21602991 og book et møde.