TV3 Kræsne Købere Jackie Navarro og Niels hang fotograf Peter Dahlerup familiebille op ref_F_DSC8034 TV3 Kræsne Købere fotograf Peter Dahlerup aflevere bilelde til Jackie Navarro og Niels ref_F_DSC8028

I sommer ringede de fra Metronome da de skulle bruge en fotograf i Kgs. Lyngby til en optagelse i serien “Kræsne Købere” på TV3. De havde søgt fotograf i Lyngby på Google, og der dukkede fotograf Peter Dahlerup op. På hjemmesiden www.dahlerup.dk havde de checket, at der var tale om en habil fotograf.

På selve dagen for optagelsen mødte fotograf Peter Dahlerup op på adressen i Kgs. Lyngby. Produktionsfolkene tog i mod uden for huset, hvor kamera folkene var godt i gang med optagelserne. Efter en kort præsentation blev fotograf Peter Dahlerup bedt om at tælle til 15 og så ringe på døren og gennemføre en helt normal fotografering af en familie.

Optagelserne foregik med håndholdt kamera og uden stop. Den kendte fotomodel Jackie Navarro og hendes mand Niels skulle flytte i nyt hus og ville have besøg af en fotograf for at få lavet et flot familiebillede inden de flyttede. En enkelt gang kom Jackie til at grine og optagelsen måtte startes forfra. Ellers gik det hele godt – der var en rigtig god stemning, og der blev lavet et flot familiebillede, som Jackie og Niels senere fik overleveret af fotograf Peter Dahlerup.