Som fotograf vil man gerne vise sine flotte billeder – men i mange tilfælde er billedet fra fotografen af så privat karakter, at det forbliver som en sag mellem kunde og fotograf.

Peter Dahlerup Fotografi siger: “Diskretion en æressag” …  det er vist sagt før …

Her skulle der have været et rigtig flot billede …. men det må I så tænke Jer til …

STOP Billedet må ikke vises fotograf Peter Dahlerup

Fotograf Peter Dahlerup arbejder efter en høj moralsk standard. Som kunde hos Peter Dahlerup Fotografi skal man kunne stole på fotografen. Enten man som kunden med den private fødselsdag, eller den lille familie som fik lavet familiefoto til julegave, eller designeren med de nyeste design produkter eller kvinden med intime boudoir billeder eller tøjfirmaet med næste kollektion – jeg kunne blive ved med at nævne eksempler.

Men faktum er at man ikke er interesseret i at få sine billeder på hverken de sociale medier som Facebook eller på Peter Dahlerups hjemmeside. Som fotograf er man selvfølgelig stolt over nye spændende og flotte billeder og vil gerne vise dem frem.

Har du imidlertid fortrudt at dine billeder er blevet vist på Fotograf Peter Dahlerup Fotografi www.dahlerup.dk eller tilhørende medier, så skal du uden tøven give fotografen besked via kontakt formular eller mail