Bryllupsfotografen med erfaring kommer overalt i Nordsjælland og København

Bryllupsfotografen med erfaring kommer overalt

 

Bryllupsfotografen med erfaring iscenesætter det naturlige billede

Bryllupsfotografen har en erfaring i at se billederne før de rent faktisk opstår og derfor er klar på rette sted. Mange billeder skydes også rent spontant fordi tingene tager en uventet drejning og her er den erfarne fotograf, der kender sit udstyr og forstår retning af lyset en stor fordel.

Bryllupsfotografen med erfaring har studie i Fredensborg og arbejder overalt i Nordsjælland og i København laver smukke naturlige bryllupsbilleder som i visse tilfælde er nøje planlagt, men som virker helt naturlig når man ser det. Det er fotograf Peter Dahlerups erfaring som reklamefotograf der her kommer ham til gode.

Her er et tyrkisk brudepar i stærk forårssol og blæst i april til fotografering på Kronborg Slot i Helsingør. Bryllupsfotografen Peter Dahlerup får de tyrkiske hjælpere som er med på photo shoot til at holde turisterne tilbage bag porten og bag fotografen, som sidder på hug på vindebroen. Bag bryllupsfotografen står en hel bus kinesere og ser interesseret til hvad der foregår. Den sidste  hjælper skal gå med en refleksskærm ved siden af brudeparret for at spejle lys op i ansigtet på gommen.

Og “Action” … brudeparret går mod kameraet og bryllupsfotografen med erfaring som hele tiden råber kommandoer til dem om at se på hinanden og smile … og “TAAAAK”  – optagelsen er i kassen. Bryllupsfotografen vender sig mod kineserne og siger Thank-you …. og til dig vil jeg sige: “Tak fordi du kigger med – se flere bryllupsbilleder her “Bryllupsbilleder”

Fotograf Peter Dahlerup blev kåret til “Nordisk Mester i Bryllupsfotografi”

I en konkurrence blandt alle professionelle fotografer i hele Norden om det bedste og flotteste bryllupsalbum, hvor alle bryllupsbillederne dannede en helhed vandt fotograf Peter Dahlerup både titlen og et flot nyt Fuji digitalt spejlrefleks kamera.

Bryllupsfotografen med erfaring fotograferede en dansk mand som skulle giftes med en pige fra Østrig. De var bosiddende i Schweitz og havde et enkelt vennepar med som gæster. Vielsen skulle finde sted i den lille romantiske kirke i Gilleleje og efter vielsen ville de gerne drikke champagne i klitterne på Hornbæk Strand.

Fotograf Peter Dahlerup kørte med til Hornbæk og lavede en flot serie med billeder inspireret af skagensmalerne. Billederne bev fordelt i et stort album med aluminium på for og bagside. Der var sider med flere billeder, som samlet dannede en historie, som vi nu kender det fra de moderne bryllupsbøger.

Den designede og personlige bryllupsbog har siden været fotograf Peter Dahlerups bedste og mest foretrukne tilbud – her får du absolut mest for pengene.