COPYRIGHT Peter Dahlerup Fotografi - call 0045 21602991

Bryllupsfotografen skaber billedet

Bryllupsfotografen iscenesætter det naturlige billede

Bryllupsfotografen har en erfaring i at se billederne før de rent faktisk opstår og derfor er klar på rette sted. Mange billeder skydes også rent spontant fordi tingene tager en uventet drejning og her er den erfarne fotograf, der kender sit udstyr og forstår retning af lyset en stor fordel.

Bryllupsfotografen Peter Dahlerup der har studie i Fredensborg og arbejder overalt i Nordsjælland og i København laver ofte et iscenesat bryllupsbillede, som virker helt naturlig når man ser det. Det er Peters erfaring som reklamefotograf der her kommer ham til gode.

Her er et tyrkisk brudepar i stærk forårssol og blæst i april til fotografering på Kronborg Slot i Helsingør. Bryllupsfotografen Peter Dahlerup får de tyrkiske hjælpere som er med på photo shoot til at holde turisterne tilbage bag porten og bag fotografen, som sidder på hug på vindebroen. Bag bryllupsfotografen står en hel bus kinesere og ser interesseret til hvad der foregår. Den sidste  hjælper skal gå med en refleksskærm ved siden af brudeparret for at spejle lys op i ansigtet på gommen.

Og “Action” … brudeparret går mod kameraet og bryllupsfotografen som hele tiden råber kommandoer til dem om at se på hinanden og smile … og “TAAAAK”  – optagelsen er i kassen. Bryllupsfotografen vender sig mod kineserne og siger Thank-you …. og til dig vil jeg sige: “Tak fordi du kigger med – se flere bryllupsbilleder her “Bryllupsbilleder”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.