COPYRIGHT Peter Dahlerup Fotografi - call 0045 21602991

Bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf

Nordisk Mester i Bryllupsfotografi

Her finder du en fotograf med stor erfaring indenfor både flotte bryllupsbilleder i klassisk forstand men også levende moderne bryllupsbilleder med god stemning.

Peter Dahlerup er kåret til "Nordisk Mester i Bryllupsfotografi" i en hel bryllupsbog. De smukke bryllupsbøger har siden starten været det mest solgte produkt - men alle løsninger tilbydes.

Peter Dahlerup er en populær fotograf med et professionelt produkt til en fair pris. Peter har stort studie i Fredensborg men arbejder over hele Region Hovedstaden og med kunder overalt i Danmark.

Se de flotte billeder i galleriet eller tryk på billederne herunder for mere info - og tag en snak om dine muligheder - det er ikke så dyrt som det ser ud - ring direkte til fotografen på 21602991

Heldagsfotograf til bryllup og fest

Fra kirke til brudevals plejer man at sige med en heldags bryllupsfotograf - men I kan bestille præcist det interval I ønsker dækket med flotte billeder

Rådhusbryllup og billig bryllupsfoto

Et rådhusbryllup kan enten leveres som en bryllupsbog med billeder fra både rådhus og en park eller som her hvor brudeparret valgte en billig bryllupsfotografering

De sjove og søde øjeblikke

Bryllupsfotografen følger brudeparret med sit kamera og fanger både de søde og de sjove øjeblikke så minderne fra den store dag bevares - enten I så vælger digitale filer eller print eller bryllupsbog

Bryllupsfotograf Peter Dahlerup er blevet kåret til "Nordisk Mester i en hel Bryllupsserie", som blev optaget dels i Gilleleje Kirke og dels på stranden i Hornbæk. Som en af de allerførste fotografer i Nordsjælland fandt Peter Dahlerup på at lave en bryllupsbog med store sider med flere billeder i et smukt layout. Siden da har han forfinet produktet og har i dag en uvurderlig stor erfaring.

En bryllupsbog med designede sider er senere blevet en bestseller og hos bryllupsfotograf Peter Dahlerup er det ofte det produkt man vælger. Enten en bryllupsbog med flotte designede sider og filer til privat brug eller også kun filerne er de yderpunkter der sælges mest af. Men I kan selvfølgelig også købe løse print eller et klassisk album med billeder.

Grunden til at bryllupsbogen er blevet så populær er at her får man rigtig meget for pengene. Den smukke indbundne bryllupsbog med ægte billeder på tykke sider og et antal billeder som klart overstiger de klassiske album med billeder i passet-partout gør det til et særdeles fordelagtigt køb.

Mange amatører sælger bryllupsfotografering på kvantitet i stedet for kvalitet og selv om det oftest er uden moms og pengene i lommen, så er det farligt at gamble med denne vigtige dag, som ikke bare kan gøres om.

Kom til en gratis samtale i studiet og få en snak i ro og mag og se en masse album og eksempler og få et godt tilbud på netop Jeres bryllupsfotografering.

 

Bryllupsfotograf Peter Dahlerup har både masser af erfaring og masser af ny viden og indsigt i tidens trend. Ved deltagelse i workshops og kurser med de allerdygtigste udenlandske fotografer holder Peter Dahlerup sig opdateret.

Peter Dahlerup har reddet flere brudepar som var blevet snydt af deres oprindelige fotograf som enten ikke mødte op til tiden eller ikke leverede den rigtige vare. Brudeparret havde lagt brudebuketten i køleskabet og hoppede i tøjet igen, og så lavede fotograf Peter Dahlerup de skønneste bryllupsbilleder.

Som erfaren bryllupsfotograf har man altid aftalt en plan B til de officielle bryllupsbilleder hvis nu himmel og hav står i ét og man ikke kan være ude. En gang var Peter Dahlerup i Sorgenfri Slotshave med et brudepar, hvor gommen havde haft kontakt med DMI som sagde at der nok kom en enkelt byge men det hurtigt ville klare op igen. Midt i bryllupsfotograferingen åbnede Vor Herre for sluserne og alt blev oversvømmet af et skybrud lige præcist der i området, hvor flere veje blev så oversvømmet at nogle gæster først kom frem senere på aftenen.

Bryllupsfotograf Peter Dahlerup hastede ind i sin bil og brudeparret i deres og så gik turen til Frilandsmuseets Restaurant, hvor briller og kameraer blev tørret - og så fortsatte man bryllupsfotograferingen indendørs med stor succes. Brudeparret blev slet ikke våd for de havde en stor paraply, men fotografens bil var to dage om at tørre på sæderne.