COPYRIGHT Peter Dahlerup Fotografi - call 0045 21602991

Bryllupsfoto

Bryllupsfoto

Nordisk Mester i Bryllupsfotografi

Bryllupsfoto fra Peter Dahlerup som er kendt for at lave søde, sjove, spændende og flotte billeder fra Jeres bryllup. Og vi kommer overalt.

Se flotte billeder i galleriet - ring til fotografen på 21602991

Bryllupsfoto af brudepar i Nordsjælland og København

Bryllupsfoto af brudepar i Nordsjælland og København af kendt bryllupsfotograf som med bryllupsbog blev kåret til "Nordisk Mester i Bryllupsfotografi" - ring 21602991 til fotograf Peter Dahlerup

Bryllupsfoto af de sjove og søde øjeblikke

Bryllupsfotografen følger brudeparret med sit kamera og fanger både de søde og de sjove øjeblikke så minderne fra den store dag bevares - enten I så vælger digitale filer eller print eller bryllupsbog

Bryllupsfoto af Brudepar på Kronborg

Familiefotograf Peter Dahlerup Nordsjælland får det til at se helt naturligt ud når dette brudepar går over vindebroen på Kronborg Slot men bryllupsfotograf har udtænkt billedet og iscenesat det med perfekt resultat

Bryllupsfoto i styrtende regnvejr på Hørsholm Golfklub fotograferet af bryllupsfotograf i Hørsholm Peter Dahlerup

Bryllupsfoto i styrtende regnvejr på Hørsholm Golfklub fotograferet af bryllupsfotograf i Hørsholm og Nordsjælland og København Peter Dahlerup

Skybrud hindrede ikke den erfarne fotograf i gode billeder

Der kom et overraskende skybrud som hverken brudepar eller fotograf Peter Dahlerup glemmer - men billederne blev perfekte

Bryllupsfoto af Brudepar vinderfoto bryllupsfotograf

Bryllupsfoto med et rådhusbryllup kan enten leveres som en bryllupsbog med billeder fra både rådhus og en park eller som her hvor brudeparret valgte en billig bryllupsfotografering fra bryllupsfotograf Peter Dahlerup

Bryllupsfoto af Brudepar on location

Bryllupsfoto laves overalt i Nordsjælland og København og fotograf Peter Dahlerup er kendt for sine gode billeder

Rådhusbryllup på Københavns Rådhus

Rådhusbryllup med bryllupsfotograf på lavt budget men med stort udbytte hos fotograf i København Peter Dahlerup

Bryllupsfotograf med erfaring laver flotte og søde bryllupsbilleder i naturen og i studie fotograf i Nordsjælland og fotograf i København med et godt tilbud til den store dag

Bryllupsfotograf i Fredensborg dækker hele Region Hovedstaden men dette billede er skudt lige udenfor studiet

Bryllupsfoto fra Peter Dahlerup er flotte, søde og sjove billeder til en meget fair pris -

ring 21602991

Bryllupsfotograf Peter Dahlerup er blevet kåret til "Nordisk Mester i en hel Bryllupsserie", som blev optaget dels i Gilleleje Kirke og dels på stranden i Hornbæk. Som en af de allerførste fotografer i Nordsjælland fandt Peter Dahlerup på at lave en bryllupsbog med store sider med flere billeder i et smukt layout. Siden da har han forfinet produktet og har i dag en uvurderlig stor erfaring.

Bryllupsfoto i en bryllupsbog med designede sider er senere blevet en bestseller og hos bryllupsfotograf Peter Dahlerup er det ofte det produkt man vælger. Enten en bryllupsbog med flotte designede sider og filer til privat brug eller også kun filerne er de yderpunkter der sælges mest af. Men I kan selvfølgelig også købe løse print eller et klassisk album med billeder.

Grunden til at bryllupsbogen er blevet så populær er at her får man rigtig meget for pengene. Den smukke indbundne bryllupsbog med ægte billeder på tykke sider og et antal billeder som klart overstiger de klassiske album med billeder i passet-partout gør det til et særdeles fordelagtigt køb.

Mange amatører sælger bryllupsfotografering på kvantitet i stedet for kvalitet og selv om det oftest er uden moms og pengene i lommen, så er det farligt at gamble med denne vigtige dag, som ikke bare kan gøres om.

Kom til en gratis samtale i studiet og få en snak i ro og mag og se en masse album og eksempler og få et godt tilbud på netop Jeres bryllupsfotografering.

Bryllupsfotograf Peter Dahlerup har både masser af erfaring og masser af ny viden og indsigt i tidens trend. Ved deltagelse i workshops og kurser med de allerdygtigste udenlandske fotografer holder Peter Dahlerup sig opdateret.

Bryllupsfoto er en meget vigtig disciplin og Peter Dahlerup har reddet flere brudepar

De var blevet snydt af deres oprindelige fotograf som enten ikke mødte op til tiden eller ikke leverede den rigtige vare. Brudeparret havde lagt brudebuketten i køleskabet og hoppede i tøjet igen, og så lavede fotograf Peter Dahlerup de skønneste bryllupsbilleder.

Som erfaren bryllupsfotograf har man altid aftalt en plan B til de officielle bryllupsbilleder hvis nu himmel og hav står i ét og man ikke kan være ude. En gang var Peter Dahlerup i Sorgenfri Slotshave med et brudepar, hvor gommen havde haft kontakt med DMI som sagde at der nok kom en enkelt byge men det hurtigt ville klare op igen. Midt i bryllupsfotograferingen åbnede Vor Herre for sluserne og alt blev oversvømmet af et skybrud lige præcist der i området, hvor flere veje blev så oversvømmet at nogle gæster først kom frem senere på aftenen.

Bryllupsfotograf Peter Dahlerup hastede ind i sin bil og brudeparret i deres og så gik turen til Frilandsmuseets Restaurant, hvor briller og kameraer blev tørret - og så fortsatte man bryllupsfotograferingen indendørs med stor succes. Brudeparret blev slet ikke våd for de havde en stor paraply, men fotografens bil var to dage om at tørre på sæderne.

Bryllupsfotograf Peter Dahlerup har fotograferet bryllupper i såvel Kolding og Sydsverige selv om Nordsjælland og København er hovedområdet. Fra studiet i Fredensborg kører vi gerne ud og i flæng kan nævnes Tisvildeleje, Asserbo, Frederiksværk, Kregme, Skibby, Skovens Kirke, Jægerspris, Store Rørbæk, Hillerød, Gilleleje, Valby, Esbønderup, Hornbæk, Munkerup, Helsingør, Snekkersten, Espergærde, Humlebæk, Nivå, Kokkedal, Fredensborg, Rungsted, Hørsholm, Farum, Høsterkøb, Bistrup, Søllerød, Østerbro, Frederiksberg, Christiansborg, Holmens Kirke og mange flere.

Når musikken er slukket, maden spist, vinen drukket og gæsterne er gået, så er det de næste mange år at I skal mindes og genopleve Jeres bryllupsdag med de dejlige billeder fra bryllupsfotograf Peter Dahlerup.