Bryllupsbog eller weddingbook eller design album – kært barn har mange navne. Den populære bryllupsbog, som bryllupsfotograf Peter Dahlerup i Fredensborg var først med at introducere i Nordsjælland, produceres nu med leverance direkte fra fabrik til fotograf uden for dyrene mellemled, så bryllupsbøgerne kan leveres til konkurrencedygtige priser. Det er fortsat fotograf Peter Dahlerup, som designer Jeres bryllupsbog helt og holdent, så den er helt efter Jeres smag.

Bryllupsfotograf Peter Dahlerup i Fredensborg kommer over hele Nordsjælland, det sydlige Sverige samt hele København. Faktisk var Peter Dahlerup sidste år helt i Kolding for at lave bryllupsfotografering, for det er i virkeligheden blot et spørgsmål om at få aftalt en fair pris for opgaven. Forrige år dækkede Peter Dahlerup således et bryllup i Søllerød Kirke, hvor festen blev holdt i Skåne, hvor fotograf Peter Dahlerup var med som bryllupsfotograf i 2 dage. Brudeparret fik en bryllupsbog og en video fra brylluppet som minde om den store dag,

Fotograf Peter Dahlerup er blevet kåret som Nordisk Mester i Bryllupsfotografi i en hel bryllupsserie ved netop at lave en bryllupsbog med kreativ opsætning, hvilket man ikke tidligere havde set på denne måde med udnyttelse af bryllupsbilleder.

Herunder ses et enkelt opslag fra en bryllupsbog opslået med 25 cm x 50 cm, så bogen er reelt 25 x 25 cm. Man vælger selv sit omslag på sin bryllupsbog alt efter egen smag.

bryllupsbog wedding book design album bryllupsfotograf Foto Fotograf Peter Dahlerup Nordsjælland weddings-dk